miércoles, 21 de octubre de 2020

Puig des Moro des de Can Bleda i tornada pel racó d'en Barona

 

Data de la sortida: 13 d'octubre 2020
Grau de dificultat: Difícil

Fotos del recorregut: Sóller - Puig des Moro
Integrants:
   - Jaume Vives
   - Joan Picó
   - Guillem Bujosa
   - Miquel Àngel Moll
   - Antònia Roig
   - Cati Galmés
   - Ció Font

   Començam la nostra tresca amb un track d’En Llorenç Soler Sastre a Excursions per Mallorca, com a pla A i un track d’en Joan Riera a Aires de la Serra Mallorquina, com a pla B no fos cas que la matinal esdevingués una jornada completa que es perllongui a l’hora de dinar i quedem fent badalls de fam per no haver sigut previsors. Així doncs, avisats de què el berenar podia arribar a dinar i havent previst l’avinentesa partirem cametes me valguin disposats a coronar el Puig des Moro que s’alça airós i desafiant sobre una bona part de la Vall de Sóller. Fet i fet si trobéssim obert el pas d’En Jeroni Gros la tresca seria una matinal, en cas contrari ens veuríem obligats a prendre la tornada pel Racó de Barona i baixar a Can Bleda pel camí de Castelló. La probabilitat de trobar-lo obert, donat de què es tracta d’un pas de caçadors era mínima i així partírem amb ànim d’haver de fer la ruta llarga de 12 kilòmetres i pico, com finalment succeí.
   I seguírem el track d’en Llorenç tan escrupolosament bé, que cometérem el mateix error que ell (i això que ho avisa!) i pujarem sense necessitat per unes roques que ens feren grimpar sense ganes un metres mentre grinyolaven les nostres frontisses ja prou gastades...


   Llevat aquest petit contratemps la resta fou pau i concòrdia, rialles, bones vistes i un bon dinar en la Volada de Can Teix que compensà tota la resta, àdhuc la vertiginosa davallada que ens esperava per les pistes d’aquell racó fins pràcticament el final del recorregut.



 

 

 

 Cim des Puig des Moro

 Restes de la muralla des castell?

 Una petita grimpada

 

 Es Pla o corral d'En Marc

 


No hay comentarios:

Publicar un comentario